Skip to content
Meny
Stäng
23 april

Är alla isbjörnar vänsterhänta? – MySpeakers Nyhetsbrev april 2024

I aprils nyhetsbrev bjuder vi in till event i Göteborg och ger tips till dig som ska arrangera ett event i Almedalen 2024.

Tillhör du dem som blir lite smådeppig av de snöiga bakslagen som hör våren till? Tänk då att vakna upp i -93°C och försöka leverera en peppig attityd i arbetsgruppen. Man kan rysa av mindre…

Bor du i Göteborg har du chansen att få tipsen på hur du kan hantera en sådan utmaning, och vilka lärdomar äventyraren Pata Degerman har tagit med sig från sina år i olika extrema miljöer. Hur kan du sätta ihop ett hållbart team, och hur kan du boosta din egen motståndskraft för kommande utmaningar?

Appropå rubriken – enligt inuitisk folktro är isbjörnarna vänsterhänta.

Stämmer det verkligen? En fråga att ta med sig till frukostföreläsningen för den som vågar. Pata är mycket engagerad i hållbarhetsfrågan och har fotat isbjörnar och deras miljöer för att dokumentera människans klimatpåverkan. Pata vann MySpeaker of the Year 2024 i kategori Hållbarhet.

Välkommen på föreläsning fredagen 26 april på Clarion Hotel Post i Göteborg!

Aktuella talare

Mod att förändra! – Frukostföreläsning med Ida Kjos

Behöver vi bli bättre på att säga ifrån när något är fel? Kan vi leda andra om vi inte leder oss själva? Kan vi träna vår muskel mod? Hur tar vi med hela oss själva i alla rum, och varför är det viktigt för både individ och organisation? Kan vi leva lite mer?

Välkommen till en energigivande frukostföreläsning med Ida Kjos på Södra Teatern!

– Ida Kjos
Ida Kjos profilbild

Loa Lava Brynjulfsdottir föreläser om modigt ledarskap. Som expert och certifierad Dare to Lead™ facilitator, ger hon deltagarna värdefulla insikter om deras eget ledarskap och verktyg för att bygga modiga, innovativa företagskulturer.

– Loa Lava Brynjulfsdottir

Aaron föreläser om ledarskap. Ja, egentligen om att vi alla behöver förmå oss att se igenom och förbi våra fördomar. Mångfald och inkludering i en organisation handlar om att se till organisationens bästa. All forskning pekar åt samma håll. Ju större mångfald, desto bättre mår organisationen.

Aaron Kroon profilbild
Blå himmel över Visby
Blå himmel över Visby

Snart är det dags för Almedalen!

Almedalen 2024! 25 juni drar det igång, minglets mingel! Ska ni dit?

Om din organisation, ditt nätverk eller intresseförening ska anordna ett seminarium, panelsamtal eller liknande, så hjälper vi på MySpeaker gärna till med bokning av moderator, samtalsledare, talare och panelister!

Vi har koll på vilka som passar var och vilka som redan är på plats i Visby. 🐏

De senaste nyheterna

28 maj 2024 08:15

Mod att förändra, 28 maj 2024 – Frukostföreläsning med Ida Kjos (Stockholm)

I föreläsningen "Mod att förändra" tar Ida Kjos med publiken på en interaktiv resa som innehåller allt mellan skratt och gråt.

18 juni 2024 08:10

Innovate through Uncertainty, June 18th, 2024 – Webinar with Angela Oguntala (ONLINE)

Learn how to make sense of the impact of current shifts on your organization, envision bold new ideas in response, and build a learning organization not afraid to experiment with those ideas.

3 april

Att möta den nya tidens utmaningar – En artikel av Robert Karjel

På bara några år har världen som vi kände den i grunden förändrats, där pandemin bara visade sig vara början.

25 mars

Mångfald är inget utan inkludering – Mer om Aaron Kroon

Aaron är en av Sveriges mest inflytelserika personer inom sina områden. Han föreläser bland annat om ledarskap, mångfald, inkludering och förändringsresor.

Alla nyheter
Tillbaka
Nästa