Skip to content
Meny
Stäng
25 mars

Mångfald är inget utan inkludering – Mer om Aaron Kroon

Aaron är en av Sveriges mest inflytelserika personer inom sina områden. Han föreläser bland annat om ledarskap, mångfald, inkludering och förändringsresor.

”Vår organisation är inte redo för en människa som är gay.”

En besvärad rekryterare ringer en kort stund innan Aaron Kroon skall skriva på anställningsavtalet. Bara tanken om att vår sexualitet skulle ha betydelse för hur vi gör vårt jobb känns befängt. Men det är en faktor. Likaså vår hudfärg. Likaså vår religion. Likaså vår ålder.

Aaron föreläser om ledarskap. Ja, egentligen om att vi alla behöver förmå oss att se igenom och förbi våra fördomar. Mångfald och inkludering i en organisation handlar om att se till organisationens bästa. All forskning pekar åt samma håll. Ju större mångfald, desto bättre mår organisationen. Men! En viktig poäng som Aaron också gör – Mångfald utan inkludering ger inget. Det hjälper inte att ha olikheter, om inte folk får representera sin egenart.

Aaron Kroon har haft höga poster på många olika företag. Han vet vad han talar om och gör det med pondus. Han lever sitt budskap, vars innehåll förstärks av målande exempel. Den röda tråden löper fritt och vi som publik sitter och nickar utan att märka det själv.

Aarons naturliga självklarhet på scenen omsätter han i ett trovärdigt budskap. Något som bara en duktig talare förmår göra. Han har bland annats utsetts till en Sveriges främsta förebilder och har dessutom prisats för att ha skapat Sveriges mest inkluderande arbetsplats.

De senaste nyheterna

28 maj 2024 08:15

Mod att förändra, 28 maj 2024 – Frukostföreläsning med Ida Kjos (Stockholm)

I föreläsningen "Mod att förändra" tar Ida Kjos med publiken på en interaktiv resa som innehåller allt mellan skratt och gråt.

18 juni 2024 08:10

Innovate through Uncertainty, June 18th, 2024 – Webinar with Angela Oguntala (ONLINE)

Learn how to make sense of the impact of current shifts on your organization, envision bold new ideas in response, and build a learning organization not afraid to experiment with those ideas.

23 april

Är alla isbjörnar vänsterhänta? – MySpeakers Nyhetsbrev april 2024

I aprils nyhetsbrev bjuder vi in till event i Göteborg och ger tips till dig som ska arrangera ett event i Almedalen 2024.

3 april

Att möta den nya tidens utmaningar – En artikel av Robert Karjel

På bara några år har världen som vi kände den i grunden förändrats, där pandemin bara visade sig vara början.

Alla nyheter
Tillbaka
Nästa