Skip to content
Meny
Stäng
21 november 2023

Nyhetsbrev November 2023

Stundande black week mitt i lågkonjunktur, paradoxer och ovisshet. Vad är viktigare då än att hålla sig till grundvärderingar, komma ihåg sin storhet, att stå stadigt? Värna det som är de flestas största resurs, nämligen personalen?

Är det nu vi behöver den där lägerelden?

Stundande black week mitt i lågkonjunktur, paradoxer och ovisshet. Vad är viktigare då än att hålla sig till grundvärderingar, komma ihåg sin storhet, att stå stadigt? Värna det som är de flestas största resurs, nämligen personalen?

Samlas kring en berättelse, förflytta tankar och perspektiv för en stund. Vi är här, fulla av idéer på hur du ska hitta budskapet utifrån för att fortsätta lägga kraft på rätt saker och gå i rätt riktning. Vi hjälper er att samlas kring lägerelden en stund helt enkelt.

Här kan du kolla in några av våra profiler >>

Missade du frukostföreläsningen med Katarina Blom?

Se en sneak-peak nedan.

Julbord, konferens eller bara ett stort party?

Julbild nyhetsbrev
 Julbild nyhetsbrev

Har du bokat årets julunderhållning?
Jul, jul, strålande jul…. I augusti känns den jättelångt bort, september är högsäsong och i oktober så finns det annat att tänka på. Sen helt plötsligt är det i mitten av november och man har inte riktigt tänkt klart kring den där julfesten eller avslutningskonferensen – Och man har framför allt inte bokat någonting?

Ta det lugnt! Vi hjälper dig. Årets Julvärd David Batra kan bli svår att lägga vantarna på (fast vi lovar att göra ett försök), men som tur är har vi hundratals underhållare, inspiratörer, magiker och andra härliga profiler som förgyller ert event.

De senaste nyheterna

6 maj

Vad utmärker en bra föreläsare?

Talarförmedlingen MySpeaker hjälper dig att hitta talare, inspiratörer, programledare, moderatorer och experter inom alla olika områden. Från neuroledarskap och arbetsglädje till cirkulär ekonomi och standup.

28 maj 2024 08:15

Mod att förändra, 28 maj 2024 – Frukostföreläsning med Ida Kjos (Stockholm)

I föreläsningen "Mod att förändra" tar Ida Kjos med publiken på en interaktiv resa som innehåller allt mellan skratt och gråt.

18 juni 2024 08:10

Innovate through Uncertainty, June 18th, 2024 – Webinar with Angela Oguntala (ONLINE)

Learn how to make sense of the impact of current shifts on your organization, envision bold new ideas in response, and build a learning organization not afraid to experiment with those ideas.

23 april

Är alla isbjörnar vänsterhänta? – MySpeakers Nyhetsbrev april 2024

I aprils nyhetsbrev bjuder vi in till event i Göteborg och ger tips till dig som ska arrangera ett event i Almedalen 2024.

Alla nyheter
Tillbaka
Nästa