Skip to content
Meny
Stäng
10 april 2024 08:00

Modigt självledarskap i tider av förändring – Frukostföreläsning med Malin Rapp, 10 april 2024 (Hybridevent) 

Malin Rapp, föreläsare och expert inom motivationsforskning, som även mottog publikens pris som Årets Talare år 2023, menar att vi bör inta ett ”Modigt Självledarskap” som gör oss anpassningsbara och rustade för osäkra tider.

Eventet inleds med en introduktion av MySpeakers Vanja Belacevic som kommer att berätta om lanseringen av AI-plattformen Rhetorich i Sverige, en plattform med digital kommunikationsträning.

Mer om föreläsningen med Malin Rapp

Malin Rapp, föreläsare och expert inom motivationsforskning, som även mottog publikens pris som Årets Talare år 2023, menar att vi bör inta ett ”Modigt Självledarskap” som gör oss anpassningsbara och rustade för osäkra tider.

Som vi ser, så förändras samhället snabbt så väl ekonomiskt som teknologiskt. Många ställer sig frågande till hur det ska gå. En del får en mer belastad arbetssituation när personalstyrkan krymper vid varsel, andra känner sig hotade av den snabba AI-utvecklingen. En sak vet vi – att det är helt avgörande att vi själva förändras och anpassar oss till vår nya verklighet för att behålla vår relevans, må bra och bemästra osäkra tider.

Det som särskiljer individer och grupper som har god förmåga att hantera oförutsedda förändringar från andra är att de har ett modigt och lärande förhållningssätt. I tider som dessa då medarbetarnas motivation till förändring är avgörande, bör en företagskultur vara präglad av tillit och mod för att skapa förutsättningar för fortsatt utveckling snarare än stagnation i förändringens tider.

Föreläsningen är ett hybridevent så det finns möjlighet att delta digitalt eller live på plats på Studio Puck. Studio Puck har 60 platser, så det är först till kvarn som gäller! Ni som anmäler er digitalt kommer att få en länk via mail.

När? 10 april 2024
Tid? Kaffe/Te/Macka serveras från kl. 07.45. Föreläsningen är mellan kl. 08.15 – 09.00.
Dörrarna till studion stängs kl. 08.10 då det är ett livesänt event.
Var? Online eller på plats i Studio Puck, Kommendörsgatan 24 i Stockholm.

Föreläsningen presenteras i samarbete med Studio Puck.

De senaste nyheterna

28 maj 2024 08:15

Mod att förändra, 28 maj 2024 – Frukostföreläsning med Ida Kjos (Stockholm)

I föreläsningen "Mod att förändra" tar Ida Kjos med publiken på en interaktiv resa som innehåller allt mellan skratt och gråt.

18 juni 2024 08:10

Innovate through Uncertainty, June 18th, 2024 – Webinar with Angela Oguntala (ONLINE)

Learn how to make sense of the impact of current shifts on your organization, envision bold new ideas in response, and build a learning organization not afraid to experiment with those ideas.

23 april

Är alla isbjörnar vänsterhänta? – MySpeakers Nyhetsbrev april 2024

I aprils nyhetsbrev bjuder vi in till event i Göteborg och ger tips till dig som ska arrangera ett event i Almedalen 2024.

3 april

Att möta den nya tidens utmaningar – En artikel av Robert Karjel

På bara några år har världen som vi kände den i grunden förändrats, där pandemin bara visade sig vara början.

Alla nyheter
Tillbaka
Nästa