Skip to content
Meny
Stäng
13 februari 2024 08:15

Frida & Tilda Boisen – Frukostföreläsning 13 februari 2024 (Stockholm)

Ett viktigt och svårt ämne. Och en stark historia. Vi är stolta över att få välkomna Tilda och Frida Boisen som håller en frukostföreläsing 13 februari med titeln "Att aldrig släppa taget".

Att aldrig släppa taget

Tillsammans berättar Frida och Tilda om den viktigaste resan de någonsin gjort tillsammans. De berättar om det allra svåraste. Om de mörkaste stunderna. Och om vägen ut.

Det här är en gripande föreläsning baserad på boken ”Aldrig släppa taget” av Frida Boisen och dottern Tilda Boisen. De vågar berätta om det allra svåraste och hoppas att med sina erfarenheter kunna skapa förståelse och hjälpa andra. Frida och Tilda berättar om en fruktansvärd tid för deras familj. Frida berättar sitt perspektiv som anhörig och om att mamma till en dotter som kämpat med psykisk ohälsa, NPF och som mått fruktansvärt dåligt. De berättar öppet och modigt om vad som kan hända när en tonåring mår fruktansvärt dåligt psykiskt och det inte finns hjälp att få. De berättar om föräldrar som kämpar men som inte når fram.

Det är en berättelse med röster som behöver höras. För även Tildas röst behöver höras. En röst som så sällan får plats.

Det är också en föreläsning om hur många familjer har det i vårt land i dag. Om hur fler än 24 000 barn och unga står i kö till BUP. Ofta i flera månader. Tilda var en av dem.

Det här är en berättelse på liv och död. Men framför allt är det en berättelse om kärlek, ork och hopp.

Datum: 13 februari 2024
Tid: Kaffe/Te/Macka serveras från 07.45 och föreläsningen är 08.15 – 09.00
Plats: Södra Teatern, Mosebacke Torg 1 – 3, Stockholm

Föreläsningen presenteras i samarbete med Södra Teatern.

De senaste nyheterna

6 maj

Vad utmärker en bra föreläsare?

Talarförmedlingen MySpeaker hjälper dig att hitta talare, inspiratörer, programledare, moderatorer och experter inom alla olika områden. Från neuroledarskap och arbetsglädje till cirkulär ekonomi och standup.

28 maj 2024 08:15

Mod att förändra, 28 maj 2024 – Frukostföreläsning med Ida Kjos (Stockholm)

I föreläsningen "Mod att förändra" tar Ida Kjos med publiken på en interaktiv resa som innehåller allt mellan skratt och gråt.

18 juni 2024 08:10

Innovate through Uncertainty, June 18th, 2024 – Webinar with Angela Oguntala (ONLINE)

Learn how to make sense of the impact of current shifts on your organization, envision bold new ideas in response, and build a learning organization not afraid to experiment with those ideas.

23 april

Är alla isbjörnar vänsterhänta? – MySpeakers Nyhetsbrev april 2024

I aprils nyhetsbrev bjuder vi in till event i Göteborg och ger tips till dig som ska arrangera ett event i Almedalen 2024.

Alla nyheter
Tillbaka
Nästa