Skip to content
Meny
Stäng
18 mars

Bli organisationens trendspanare – MySpeakers Nyhetsbrev mars 2024

I månadens nyhetsbrev bjuder vi på tips för dig som vill vara först med det allra senaste.

I Austin, Texas, pågår just nu en av världens mest spännande konferenser – South by Southwest®! Under intensiva dagar så diskuteras och visas det allra senaste inom tech, innovation och kultur. Som tur är behöver du inte åka hela vägen till Austin för att ta del av alla de här trenderna, om du är i Stockholm räcker det med att ta tunnelbanan till Epicenter den 21 mars!

Då har vi äran att få presentera en rykande färsk trendspaning med Elin Eriksson, Åsa Johansen och Karin Zingmark som varit på plats på SXSW. Kom och hör det senaste om AI, Metaverse, Foodtech och the Workplace Revolution.

Här kan du anmäla dig direkt →

En nyhet för dig som vill bli en bättre presentatör

I april lanserar vi plattformen MySpeaker Rhetorich i Sverige! Rhetorich är en AI-baserad plattform byggd för att hjälpa dig att bli en bättre presentatör och kommunikatör. I en unik kombination av teknik, personlig coachning och utbildningsmaterial får du analyser och hjälp att fokusera på vad du kan bli bättre på. Plattformen vänder sig till dig som kör presentationer för ditt team, i ledningsgrupper, håller workshops, utbildningar eller liknande.

Aktuella talare

Nadim Ghazale är en prisbelönt talare och samhällsbärare med nästan två decenniers erfarenhet av polisarbete. Han har blivit något av en rikskändis genom sitt orädda sätt att diskutera viktiga frågor.

Nadim Ghazale ny profilbild

Psykologen Katarina Blom ger här en inblick i människans evolution och en djupare förståelse för vår sociala hjärna och hur relationer påverkar vår hälsa, lycka och motståndskraft.

Den geopolitiska turbulensen fortsätter och med val i EU och USA 2024 kan den globala politiska spelplanen förändras radikalt. Hur påverkas stödet för Ukraina, politiken gentemot Kina, och den globala ekonomin?

Fågel på en kvist
Vårkänslorna är på gång!

Nu bokas det för fullt till sommarfester och vårkonferenser!

En underhållande föreläsare eller en renodlad komiker? Trendspaningar om AI eller kunskapsspäckat om IT-säkerhet? MySpeaker kan hjälpa till med innehåll till alla typer av events, konferenser och workshops. Kontakta oss så hittar vi rätt person till just ditt event!

De senaste nyheterna

28 maj 2024 08:15

Mod att förändra, 28 maj 2024 – Frukostföreläsning med Ida Kjos (Stockholm)

I föreläsningen "Mod att förändra" tar Ida Kjos med publiken på en interaktiv resa som innehåller allt mellan skratt och gråt.

18 juni 2024 08:10

Innovate through Uncertainty, June 18th, 2024 – Webinar with Angela Oguntala (ONLINE)

Learn how to make sense of the impact of current shifts on your organization, envision bold new ideas in response, and build a learning organization not afraid to experiment with those ideas.

23 april

Är alla isbjörnar vänsterhänta? – MySpeakers Nyhetsbrev april 2024

I aprils nyhetsbrev bjuder vi in till event i Göteborg och ger tips till dig som ska arrangera ett event i Almedalen 2024.

3 april

Att möta den nya tidens utmaningar – En artikel av Robert Karjel

På bara några år har världen som vi kände den i grunden förändrats, där pandemin bara visade sig vara början.

Alla nyheter
Tillbaka
Nästa