Skip to content
Meny
Stäng
16 februari 2024 08:10

Anders Tegnell – Frukostföreläsning 16 februari 2024 (Stockholm)

Anders Tegnell var Statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten mellan 2013 och 2022. Anders hamnade mitt i händelseutvecklingen när coronaviruset började spridas över världen och syntes dagligen i såväl svensk som internationell media.

Att våga stå upp för det man tror på i en tumultartad tid

Den svenska hanteringen av Covid-19-pandemin stack ut från resten av världen, då man var mycket restriktiva med lockdowns, skolstängningar och användandet av munskydd. Sverige byggde sin strategi kring frivillighet istället för kring tvång.

Längst fram i ledet stod statsepidemiologen Anders Tegnell. Under ett extremt tryck ifrågasattes han konstant men valde att ändå stå upp för den svenska linjen. Alla hade en åsikt om Anders – vissa önskade livet ur honom medan andra tatuerade in hans ansikte på armen.

Hur var det att gå från anonym statstjänsteman till att dagligen figurera i all världens press under en av de största kriserna i modern tid? Var det Sverige och Anders Tegnell, eller var det resten av världen, som hade blivit galen?

Datum: 16 februari 2024
Tid: Kaffe/Te/Macka serveras från kl. 07.45. Föreläsningen är mellan kl. 08.10 – 09.00
Adress: Stockholm Waterfront Congress Centre (Lokal C3, plan 2), Nils Ericsons Plan 4 i Stockholm.

Föreläsningen presenteras i samarbete med Stockholm Waterfront Congress Centre.

Anmäl dig här >>

De senaste nyheterna

6 maj

Vad utmärker en bra föreläsare?

Talarförmedlingen MySpeaker hjälper dig att hitta talare, inspiratörer, programledare, moderatorer och experter inom alla olika områden. Från neuroledarskap och arbetsglädje till cirkulär ekonomi och standup.

28 maj 2024 08:15

Mod att förändra, 28 maj 2024 – Frukostföreläsning med Ida Kjos (Stockholm)

I föreläsningen "Mod att förändra" tar Ida Kjos med publiken på en interaktiv resa som innehåller allt mellan skratt och gråt.

18 juni 2024 08:10

Innovate through Uncertainty, June 18th, 2024 – Webinar with Angela Oguntala (ONLINE)

Learn how to make sense of the impact of current shifts on your organization, envision bold new ideas in response, and build a learning organization not afraid to experiment with those ideas.

23 april

Är alla isbjörnar vänsterhänta? – MySpeakers Nyhetsbrev april 2024

I aprils nyhetsbrev bjuder vi in till event i Göteborg och ger tips till dig som ska arrangera ett event i Almedalen 2024.

Alla nyheter
Tillbaka
Nästa